Καλή Επιτυχία - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Καλή Επιτυχία

Το neakriti.gr, σε αποκλειστική συνεργασία με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Κρήτης, ενθαρρυμένοι από την θερμή ανταπόκριση των μαθητών - υποψηφίων της  Κρήτης πολλά χρόνια τώρα στο ειδικό εκπαιδευτικό ένθετο «Ο μαθητής», στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" συνεχίζουν και φέτος την προσπάθεια τους να στηρίξουν τους υποψηφίους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή τη φορά όμως στο διαδικτυακό τόπο neakriti.gr, ένα σπουδαίο ειδησεογραφικό site, όχι μόνο για τα δεδομένα της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Μοναδική μας φιλοδοξία είναι να προσφέρουμε ουσιαστικές υπηρεσίες, αναγκαίες για την επιτυχή αντιμετώπιση του εξεταστικού συστήματος πρόσβασης στα ΑΕΙ - ΤΕΙ της χώρας μας.

      Στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο, οι μαθητές Λυκείου αλλά κυρίως οι υποψήφιοι της  Γ΄  Λυκείου μπορούν να αναζητήσουν:

  • Προτεινόμενα νέα «διαγωνίσματα εβδομάδος» ανά προσανατολισμό
  • Τράπεζα θεμάτων - Διαγωνίσματα και Απαντήσεις
  • Θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων
  • Βάσεις εισαγωγής
  • Υπολογισμό μορίων
  • Αρθρογραφία-Επικαιρότητα
  • Ζητήματα Επαγγελματικού προσανατολισμού

Η μακρά ιστορία του ενθέτου «Ο Μαθητής» στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", συνοδευόταν από εξαιρετικές επιτυχίες , καθώς κάθε χρόνο κάποια από τα προτεινόμενα διαγωνίσματα - θέματα ή επιμέρους ασκήσεις - παρατηρήσεις, αποτελούσαν και θέματα στις Πανελλήνιες εξετάσεις! Επρόκειτο για επιτυχίες που είναι προς τιμήν των συναδέλφων της μονάδας των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου. Είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχημένη αυτή διαδρομή θα συνεχιστεί και στις ηλεκτρονικές σελίδες του neakriti.gr.

      Φιλοδοξούμε, η συνεχής μέχρι τις εξετάσεις παρουσία μας να διαμορφώσει και φέτος, βήμα προς βήμα, κλίμα ασφάλειας και νοοτροπία επιτυχίας στους υποψηφίους της Κρήτης.

      Μανόλης Μαυράκης

Φιλόλογος

Διευθυντής Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Ηρακλείου Κρήτης


ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου Τ.Κ. 71601

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ: 2810-398100
Fax: 2810-398015
Marketing: 2810-398112-113
Αγγελίες: 2810-398101, 152

[email protected]
[email protected]
Powered by Media Graphics
Άδειες