Στιγμές γέλιου και χαλάρωσης, στην ημερήσια εκδρομή στα Χανιά - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Στιγμές γέλιου και χαλάρωσης, στην ημερήσια εκδρομή στα Χανιά

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου για μια ακόμα χρονιά την Κυριακή 12 Μαρτίου διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ημερήσια Εκδρομή στα Χανιά! Τα παιδιά μας είχαν την καλύτερη δυνατή διάθεση και ήταν προετοιμασμένα για να περάσουν αξέχαστες στιγμές γέλιου και χαλάρωσης παρέα με τους φίλους αλλά και τους καθηγητές τους.

Ξεκινήσαμε γεμίζοντας τα λεωφορεία με γέλια, τραγούδια και φωνές. Η πρώτη μας στάση ήταν στους τάφους των Βενιζέλων, ενώ στην συνέχεια επισκεφτήκαμε το «Καφέ Κουκουβάγια», όπου απολαύσαμε τα υπέροχα γλυκά του.

Αφού ξεναγηθήκαμε στη Μονή Αγίας Τριάδας στο Ακρωτήρι, πήγαμε στην Αργυρούπολη όπου εκτός από το καλό φαγητό χαρήκαμε και τις μουσικές ικανότητες μαθητών μας με πολύ τραγούδι και χορό!

Επειδή όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν..αναγκαστήκαμε να μπούμε σε διάθεση επιστροφής... ανανεώνοντας  το ραντεβού με την διασκέδαση για την επόμενη χρονιά ή μάλλον το καλοκαίρι με ένα Beach Party!

Ήταν μια ωραία βόλτα, με εξαιρετική παρέα!

Μοναδικά παιδιά, ευγενικά, με αίσθηση του μέτρου, με αληθινά αισθήματα, που ξέρουν να αγαπούν, να χαίρονται με τους φίλους τους. ΜΠΡΑΒΟ σας. Και του χρόνου.


ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου Τ.Κ. 71601

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ: 2810-398100
Fax: 2810-398015
Marketing: 2810-398112-113
Αγγελίες: 2810-398101, 152

[email protected]
[email protected]
Powered by Media Graphics
Άδειες