Βασιλική οικογένεια φοβάται τη σύγκριση με extra large burger - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Βασιλική οικογένεια φοβάται τη σύγκριση με extra large burger

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες φαστφουντάδικων, η Burger King, εξόργισε τη βασιλική οικογένεια του Βελγίου, με αφορμή μια διαφημιστική καμπάνια της στην οποία ζητά από τους Βέλγους να την "στέψουν" πραγματικό ηγεμόνα της χώρας.

Η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει εστιατόρια στο Βέλγιο τον επόμενο μήνα.

Οι εκπρόσωποι του βασιλιά Φιλίππου ζήτησαν σήμερα εξηγήσεις από την Burger King που ανήκει στον όμιλο Restaurant Brands International. "Τους είπαμε ότι δεν μας χαροποιεί το γεγονός ότι χρησιμοποιούν την εικόνα του βασιλιά στη διαφήμισή τους" είπε ο εκπρόσωπος των ανακτόρων Πιερ-Εμανουέλ Ντε Μπάου.

Μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς, εξήγησε ότι η εικόνα του βασιλιά (έστω και σε μορφή καρτούν) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.

Η Σάνα Βαν ντεν Μπρουκ, μια εκπρόσωπος της Burger King στο Βέλγιο, είπε ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στη διαφημιστική εκστρατεία της.

"Συζητάμε το πώς θα προχωρήσουμε. Αν κάνουμε αλλαγές στη διαφήμιση θα το ανακοινώσουμε", είπε.

Η διαδικτυακή, διαδραστική διαφήμιση, υπενθυμίζοντας ότι ο βασιλιάς Φίλιππος στέφθηκε το 2013, ανακοινώσει την άφιξη της Burger King στο Βέλγιο και ρωτάει: "Δύο βασιλιάδες. Ένα στέμμα. Ποιος θα κυβερνήσει; Ψηφίστε τώρα...". Αν κάποιος ψηφίσει τον 57χρονο μονάρχη, τότε στην οθόνη του εμφανίζονται και νέες ερωτήσεις του είδους "Είστε σίγουρος; Αυτός δεν θα σας τηγανίζει πατάτες".

ΑΠΕ - ΜΠΕ


ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου Τ.Κ. 71601

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ: 2810-398100
Fax: 2810-398015
Marketing: 2810-398112-113
Αγγελίες: 2810-398101, 152

[email protected]
[email protected]
Powered by Media Graphics
Άδειες