Σύγχρονες εκπαιδευτικές καινοτομίες: Δωρεάν Σεμινάριο στο Ηράκλειο - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Σύγχρονες εκπαιδευτικές καινοτομίες: Δωρεάν Σεμινάριο στο Ηράκλειο

Μεγάλο εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Ηράκλειο, το Σάββατο 17 Ιουνίου. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην Αίθουσα «Μανώλη Καρέλλη» (πρώην Ανδρόγεω), από τις 10:00 έως τις 14:00 και προσφέρεται δωρεάν για το κοινό!

Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στις Επιστήμες Αγωγής, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με την Έδρα UNESCO και τον Δήμο Ηρακλείου.

Στο σεμινάριο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, με βάση τις αιτήσεις συμμετοχής και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Η δουλειά των εκπαιδευτικών βρίσκεται κάτω από συνεχή και γρήγορη αλλαγή. Οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν ατέλειωτες αλλαγές στην πολιτική, στις συνθήκες εργασίας, στις πιέσεις και προσδοκίες της κοινότητας, στη σύνθεση του μαθητικού πληθυσμού, στις ηγεσίες των τοπικών εκπαιδευτικών επιτροπών, στις συνθήκες της κοινωνίας καθώς επίσης και στις δικές τους ζωές και στην καριέρα τους. Κέντρο της όποιας εκπαιδευτικής αλλαγής και καινοτομίας είναι οι εκπαιδευτικοί. Ο κυριότερος λόγος που οι περισσότερες προσπάθειες εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων αποτυγχάνουν έγκειται στο ότι δεν κατανοείται το βάθος και η πολυπλοκότητα της φύσης της διδασκαλίας.

Η διδασκαλία η οποία είναι αφιερωμένη στην αλλαγή των ζωών των ανθρώπων και στη δημιουργία των μελλοντικών γενιών, προσεγγίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό μονοδιάστατα ως ένα σύνολο δεξιοτήτων, πεποιθήσεων και συμπεριφορών που μπορεί και πρέπει να αλλάξουν. Έτσι, αποτυγχάνουν να κατανοήσουν τη βοήθεια που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί για να αλλάξουν.

Σκοπός του σεμιναρίου «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ» είναι η κατανόηση της ιδέας για την αποτελεσματική εφαρμογή καινοτομιών στην εκπαίδευση και η εισαγωγή στους τρόπους που επηρεάζουν την καθημερινή πρακτική των εκπαιδευτικών στην τάξη.

Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Κοτζαδάκη Κυριακή στα τηλέφωνα του Γραφείου Εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Κρήτη: 8011188088 (από σταθερό/αστική χρεώση), 6985053300 (από κινητό) ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραστούν (με φυσική παρουσία) στο σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/34792493284.

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, γι αυτό θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.


ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου Τ.Κ. 71601

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ: 2810-398100
Fax: 2810-398015
Marketing: 2810-398112-113
Αγγελίες: 2810-398101, 152

[email protected]
[email protected]
Powered by Media Graphics
Άδειες