Τους "έστησε" ο καθηγητής και δεν έδωσαν το μάθημα! - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Τους "έστησε" ο καθηγητής και δεν έδωσαν το μάθημα!

Πήγαν να δώσουν μάθημα, αλλά τελικά έφυγαν άπρακτοι από τη σχολή, καθώς ο καθηγητής τους... τους έστησε!

Ο λόγος για φοιτητές τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κρήτη: Την περασμένη εβδομάδα, οι σπουδαστές του εν λόγω τμήματος πήγαν κανονικά στη σχολή τους για να δώσουν το μάθημά τους.

Το… ακαδημαϊκό τέταρτο πέρασε, και οι φοιτητές -μαζί με τους επιτηρητές- άρχισαν να αγωνιούν για το γεγονός ότι ο καθηγητής τους δεν είχε έρθει ακόμη. Τελικά έπειτα από περίπου τρία τέταρτα και αφού ο καθηγητής παρέμενε… άφαντος, οι επιτηρητές ανακοίνωσαν στους σπουδαστές ότι μπορούν να αποχωρήσουν.

Όπερ και εγένετο: Οι φοιτητές έφυγαν και την επομένη, ο καθηγητής τους ζήτησε -διαδικτυακώς- ταπεινά συγγνώμη για την αδικαιολόγητη αβλεψία του. Όπως τους είπε μάλιστα, σύντομα θα ανακοινωνόταν η νέα ημερομηνία εξέτασης του επίμαχου μαθήματος.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους φοιτητές απογοητεύτηκαν από την αβλεψία του ακαδημαϊκού, καθώς ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο μάθημα.

Ωστόσο, δεν έλειπαν και αυτοί, οι οποίοι υποδέχθηκαν με περισσή ικανοποίηση την απρόσμενη εξέλιξη, καθώς δεν ήταν και τόσο καλά διαβασμένοι: Πλέον τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για να τα καταφέρουν...

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος


ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου Τ.Κ. 71601

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ: 2810-398100
Fax: 2810-398015
Marketing: 2810-398112-113
Αγγελίες: 2810-398101, 152

[email protected]
[email protected]
Powered by Media Graphics
Άδειες