Αναρχικοί κυνηγούν διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια - vid - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Αναρχικοί κυνηγούν διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια - vid

Βίντεο από επίθεση εναντίον διακινητών ναρκωτικών στα Εξάρχεια "ανέβασαν" αναρχικοί στην Indymedia.

Το βίντεο αφορά σε "επίθεση" που έγινε στις 26 Μαΐου πέρυσι, αλλά δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα. Σημειώνεται ότι η εικόνα είναι θολή, ώστε να μη φαίνονται τα πρόσωπα των αναρχικών, ενώ η μουσική υπόκρουση που συνοδεύει το βίντεο δεν αφήνει να ακουστούν πολλά από όσα απεικονίζονται σε αυτό. Διακρίνεται ωστόσο καθαρά η επίθεση ενάντια στην ομάδα διακινητών.

Στη σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται:

"Ενημέρωση για την εκδίωξη ναρκο-συμμορίας από τα Εξάρχεια

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις ναρκομαφίες και τους κρατικούς προστάτες τους. Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα να ανασυσταθούν διάφορες πιάτσες είτε στην πλατεία Εξαρχείων είτε σε δρόμους γύρω από αυτήν που αποτελούν και μέρη που συχνάζει νεολαία.

Μια τέτοια συμμορία είχε εντοπιστεί να διακινεί ναρκωτικά γύρω από την πλατεία με κέντρο της την οδό Δερβενίων. Έτσι, στις 26/5 το βράδυ σύντροφοι και συντρόφισσες τους επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά, τους εξουδετέρωσαν - ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συντρόφων- και τους έκαναν με κάθε τρόπο σαφές πως δεν θα ανεχθούμε την παρασιτική παρουσία τους στην περιοχή και να μην διανοηθούν να συνεχίσουν το ναρκεμπόριο. Αφού οι ναρκέμποροι εισέπραξαν τα δέοντα και οι σύντροφοι βεβαιώθηκαν πως το μήνυμα ελήφθη, αποχώρησαν συντεταγμένα με συνθήματα κινούμενοι στους δρόμους των Εξαρχείων".

Πηγή: news247.gr


ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου Τ.Κ. 71601

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ: 2810-398100
Fax: 2810-398015
Marketing: 2810-398112-113
Αγγελίες: 2810-398101, 152

[email protected]
[email protected]
Powered by Media Graphics
Άδειες