Ρόκα: «Ανατρίχιασα με την αντίδραση που είχαμε» - ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Ρόκα: «Ανατρίχιασα με την αντίδραση που είχαμε»

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ως το φινάλε της αναμέτρησης εξέφτασε ο Μάνουελ Ρόκα μετά την ήττα του Πλατανιά με 3-2 από την Ξάνθη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα των Χανίων βρέθηκε να χάνει 3-0, ωστόσο, κατάφερε να μειώσει σε 3-2 και διεκδίκησε και την ισοπαλία ως το φινάλε.

Όπως είπε, λοιπόν, ο Μάνουελ Ρόκα: «Εξαιτίας του δυνατού αέρα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το αρχικό μας πλάνο. Κυρίως στα προσωπικά μαρκαρίσματα και στη διεκδίκηση της δεύτερης μπάλας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όμως σε αντίθεση με την Ξάνθη, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το 3-0 βγάλαμε αντίδραση και μόνο μπράβο μπορώ να πω στους παίκτες μου για αυτό. Η αντίδρασή τους αυτή με ανατριχιάζει. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος και παραλίγο να φτάσουμε και στο 3-3 στο τελευταίο σουτ.

Πρέπει στη συνέχεια να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, όπου τουλάχιστον πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από αυτά. Μια νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα», κατέληξε.


ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου Τ.Κ. 71601

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ: 2810-398100
Fax: 2810-398015
Marketing: 2810-398112-113
Αγγελίες: 2810-398101, 152

[email protected]
[email protected]
Powered by Media Graphics
Άδειες